ISPARTA / YALVAÇ - Mehmet Necati Akel Yatılı Bölge Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında büyük bir özlem ve minnetle andık..

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında ekim ayı değeri olan Edep / Saygı / Nezaket değerini büyüklerimizi, huzur evinde ziyaret ederek gerçekleştirdik. Kulüp koordinatörü Uğur BİLİCİ öğretmenimiz rehberliğinde Değerler kulubü öğrencilerimizle ilçemiz huzurevine ziyarette bulunduk.

Ekm

.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında, okulumuz Mehmet Necati Akel Yatılı Bölge Orta Okulu Yıldız Kız Futsal Takımı Isparta İl Birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mrt

Okulumuz küçükler erkek futbol takımı futsal turnuvasında ilçe ikincisi olarak Isparta'da düzenlenecek olan turnuvaya katılma hakkı elde etti..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı..