ISPARTA / YALVAÇ - Mehmet Necati Akel Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

31.03.2022 Perşembe günü saat 10.00'da okulumuz Mehmet Necati Akel Yatılı Bölge Ortaokulunda Acil Durum Tatbikatı yapıldı..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümü münasebetiyle 18.03.2022 Cuma günü okulumuzda düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı..

Mrt

İstiklal Marşının Kabulünün 101'inci yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı..

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yalvaç Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen bocce turnuvasında okulumuz kız bocce takımı büyük bir başarı göstererek ilçe birincisi olurken erkek bocce takımımız da ilçe üçüncüsü oldu..

May

2015 Turizm Haftası resim yarışmasında okulumuz öğrencisi Keziban KAYA dereceye girerek ikincilik ödülünü kazandı.

Öğrencimizin okulumuza yaşattığı bu gururdan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.